Woning verkopen? Wij regelen de verkoop!

Een woning, appartement- of bedrijfsobject verkopen met behulp van een makelaar van Smeets Vastgoed?

In de vastgoedpraktijk blijkt dat tijdens het verkoopproces zeer veel specifieke zaken een rol kunnen spelen. Daarvoor wordt de verkoopbegeleiding van een gecertificeerd register makelaar geadviseerd.

Neem contact op met Smeets Vastgoed voor een waardebepaling van uw woning of bedrijfsobject. Tijdens de bezichtiging/inspectie van de onroerende zaak zal een onderbouwde prijsbepaling gedaan worden, daarnaast gaat de makelaar in op alle juridisch/technische vragen die op dat moment spelen. Ook worden zaken aangehaald waar tijdens het verkoopproces rekening mee moet worden gehouden. Een uitgekiende promotiecampagne kan een doorslaggevende rol spelen. Smeets Vastgoed zorgt voor ruime aandacht van het te verkopen object door o.a. het plaatsen van een opvallend verkoopbord, realisatie verkoopbrochure, mailings en informatie- voorziening naar kandidaat geïnteresseerden, advertentie plaatsing in huis-aan-huisbladen, plaatsing op vele websites maar ook aandacht en reclame op radio en/of de lokale tv zender (eigen productiebedrijf/filmstudio).

Naar aanleiding van dit gesprek kunt u besluiten om de verkoopopdracht aan de makelaars van Smeets Vastgoed te gunnen.

Belangstellenden begeleiden wij bij de bezichtigingen. Wij verstrekken de wenselijke en noodzakelijke informatie, waarbij wij rekening houden met de verplichtingen uit het Burgerlijk Wetboek. De makelaar van Smeets Vastgoed onderhandelt op een tactische wijze met de potentiële gegadigden of diens makelaar. De Smeets Vastgoed makelaar adviseert u tijdens de onderhandelingen en helpen u bij het nemen van de juiste beslissingen.

Doe uw voordeel met de diensten van Smeets Vastgoed!