De Aankoop van een woning

Een huis of bedrijfsobject kopen met behulp van de (aankoop)makelaar van Smeets Vastgoed.

De makelaars deeldienst van Smeets Vastgoed bestaat uit bezichtigen, onderhandelen en afhandelen.

Tijdens het kopen van een huis of bedrijfsobject komen er veel zaken op u af. U moet in korte tijd veel belangrijke beslissingen nemen. Hoe reëel is de vraagprijs? Met welke juridische zaken moet u rekening houden? Doet u een bod met ontbindende voorwaarden? Is er een bouwtechnische keuring nodig? Komt het bestemmingsplan overeen? … Kennis van zaken is daarbij van groot belang.

Met de makelaar van Smeets Vastgoed hoeft u niet te kiezen tussen 'alles zelf doen'. Zij hebben alle expertise in huis om u maximaal van dienst te kunnen zijn.

  • Bezichtigen: u schakelt de Smeets Vastgoed makelaar in voor bezichtiging en ontvangt op verzoek een rapport met daarin conclusies inclusief biedadvies.
  • Onderhandelen: u schakelt de Smeets Vastgoed makelaar in om de onderhandelingen voor u te voeren. Dit kan alleen in combinatie met de deeldienst bezichtigen.
  • Afhandelen: u schakelt de Smeets Vastgoed makelaar in om de koopovereenkomst en de overdracht voor u te regelen. Dit kan alleen in combinatie met de deeldienst bezichtigen.

Doe uw voordeel met de makelaarsdiensten van Smeets Vastgoed !